Magyar falu Program 2022

Kedvezményezett neve: Óföldeák Községi Önkormányzat

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program – Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása-2022 (MFP-KEB/2022)

Projekt címe (azonosító száma): Közösségszervezéshez kapcsolódó eszköz beszerzés és közösségszervező bértámogatása Óföldeákon (3345117626)

Szerződött támogatás összege: 5 418 849,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása: Óföldeák Községi Önkormányzat a Magyar Falu Program “ Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása- 2022” alprogramja keretében pályázatot nyújtott be. A helyi Közösségi Ház Óföldeák kulturális életének központja.

A projekt keretében Óföldeák településen 1 fő közösségszervező alkalmazása, tárgyi és infokommunikációs eszközök beszerzése valósul meg.

Nagyon fontos a településen a hagyományok megőrzése, átadása a fiatalok részére, a Közösségi Házban minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget.

A projekt legkésőbbi befejezési dátuma: 2023.04.30


Kedvezményezett neve: Óföldeák Községi Önkormányzat

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program – „Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése-2022” (MFP-ÖTIK/2022/6)

Projekt címe (azonosító száma): Gépjármű tároló épület felújítása Óföldeákon (3347616354)

Szerződött támogatás összege: 9 980 712,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása: Óföldeák Községi Önkormányzat a Magyar Falu Program „Önkormányzati tulajdonban lévő ingatlanok fejlesztése-2022” alprogramja keretében pályázatot nyújtott be.

A pályázat keretében megvalósuló fejlesztés során gépjárműtárolásra alkalmas létesítmény kerül kialakításra. Az épület a rekonstrukció után, az önkormányzat tulajdonában lévő traktor és eszközök tárolását és azok védelmét biztosítja.

A projekt által Óföldeák településkép épülése valósul meg, elősegítve ezzel a lakosság életminőségének javítását. A beruházás hozzájárul a vidéki kistelepülés, Óföldeák hátrányainak mérsékléséhez.

A projekt legkésőbbi befejezési dátuma: 2024.04.17